Kátai légvárak

Programjaink

A játékok kiszállítását, telepítését országosan vállaljuk.
+36703878094

A légvárban ugrándozni mindig öröm,

de a gyerkőcök is elfáradnak, vagy a biztonsági előírások alapján egyszerűen nem tudnak egyszerre annyian a várban tartózkodni ahányan jelen vannak. Programjainkat egyaránt ajánljuk a kicsiknek, nagyoknak, és a még nagyobbaknak. Felhőtlen szórakozása egyaránt biztosított gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

Arcfestés:

Az arcfestés mindig jó móka, színes és sejtelmes. Leginkább a gyerekek körében népszerű, de felnőttek is előszeretettel vetik alá magukat egy-egy tréfás kép megalkotásának. A leggyakoribb minták az állatkák, hősök, tündérek, királylányok, de kérésre tapasztalt festőink bármilyen mintát elkészítenek. A fontos, hogy a lehető legteljesebben kielégítsük a gyermek kívánságát, megvalósítsuk elképzelését.
Mivel minden munka szabad kézzel készül, ezért soha sincs két egyforma festés, mindig a művészi kreativitás változtat, szépít a festésen. Felnőttek körében főleg bálokon, farsangkor, szilveszteri és Halloween bulikon és sport rendezvényeknél népszerű. A játékos lelkűek számára kínálunk vicces és jópofa mintákat is. Sportrajongók számára pedig az elengedhetetlen zászló vagy kedvenc csapatuk logója, meze.

Az arcfestés során bőrbarát festékanyagot viszünk fel ecsettel, illetve szivaccsal az arcra, vagy más bőrfelületre. A festés később könnyen eltávolítható szappanos vízzel.

Bohócműsor:

Mióta világ a világ, a bohócok a szórakoztatásért élnek. Vidám, szórakoztató a műsor. Az óvodásoktól a kisiskolásokon keresztül egészen a nagyszülőkig, minden korosztály számára ajánlott. Hisszük, hogy korosztálytól függetlenül nagyon fontos a játék, a játékosság.
Ezért interkaktív bohócműsorunkhoz nem nézőket, hanem résztvevőket várunk. A kicsiket és nagyobbakat versekkel, dalokkal, közös játékkal vonjuk be az előadásba. Tehát műsorainknak főszereplői minden alkalommal a gyerekek, a jókedv és kacagás biztosított!

Egy igazi vidám rendezvényről ezért nem hiányozhatnak bohócaink, akiknek többsége óvónő és dajka a hétköznapokban. Csak arra várnak, hogy ezernyi kisgyermeket és szüleiket szórakoztassák.

Csillámfestés:

Újdonság és egyre kedveltebb a gyerekek, sőt a felnőttek körében is . Akár 10 napig is fennmaradhat, vízbe is mehetnek vele, ezután kezd lekopni. Dekoratív csillogó tetkó.

csillámfestés egy speciális bőrragasztó, majd utána kozmetikai csillámpor felvitelével történik. Az anyagok bőrbarátok, garantáltan allergiamentesek, nem okoznak bőrirritációt. Száradási ideje 2-3 perc.

A csillogó minta több napig fennmarad, vízbe is lehet vele menni, erős dörzsöléssel viszont eltávolítható. Mivel a gyerekek futkosnak, játszanak, ahol van ugrálóvár, ott természetesen azt is ezerszer felfedezik, így fontos, hogy a csillámfestésnek az izzadság sem árt.

Felnőttek körében is kedvelt arc- és testfestési eljárás, mellyel akár egy meglévő tetoválást is elfedhetünk egy-egy alkalom előtt.

Kézműves Sarok:

Boldog csillogó szemek: kész a meglepi anyunak, apunak!

Minden gyermek szeret tevékenykedni, alkotni, hogy aztán megmutathassa apukának és anyukának, mennyire ügyes. Mi most egy különleges helyszínt biztosítunk a csöppségeknek, ahol bebizonyíthatják a nagyvilágnak, hogy ők is tudnak képet, hűtőmágnest és sok-sok ügyességet készíteni.

Tapasztalt, gyermekszerető, ügyeskezű kézművesek várják őket szeretettel az Ön rendezvényének helyszínén is, ha szeretné.

Lufihajtogatás:

Vidám figurák lufiból

A gyermekek imádják, nézni azt, amikor egy egyszerűnek tűnő tárgyból, vagy több tárgyból a végén valami különleges dolog alakul ki. Profi lufihajtóink a gyermekek kívánsága szerint dogoznak, s a picik szeme láttára változtatnak egy lufit kutyussá, cicává, tigrissé vagy virággá.

Áraink

Mesejáték - Bábjáték

Megállapodás alapján

Bohócműsor

Megállapodás alapján

Arcfestés

10.000 Ft

1 óra (minimum bérleti idő: 3 óra)

Lufi hajtogatás

10.000 Ft

1 óra (minimum bérleti idő: 3 óra)

Arcfestés + Lufihajtogatás

12.000 Ft

1 óra (minimum bérleti idő: 3 óra)

Bohóc + Arcfestés + Lufihajtogatás + Kézműves Sarok

20.000 Ft

1 óra (minimum bérleti idő: 3 óra)

Amennyiben nem kíván légvárat bérelni, azonban valamely fentebb ismertetett szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését akkor is keressen minket bizalommal!

Kátai Endre
ügyvezető tulajdonos

+36703878094
kataiendre@gmail.com

A pontos igények ismertetése után, kérje egyedi ajánlatunkat.