Könnyed, légies, játékos

Játékaink

Tap Light
Játék Fénysebességgel! Egy valóban XXI. századi játék, amely interaktivitásával leköti a gyerekeket, miközben fejleszti a képességeiket is. A játék főszereplői a TAP-ok, amelyek különböző fényűek lehetnek. A Zöld csapat versenyzik a Piros csapattal, a cél, hogy a TAP-ot minél többször megérintsük. Ezzel a játékunkkal gyerekek és örök gyerekek (felnőttek) is játszhatnak.

Kis Csúszda
Ez a csúszda egy rendkívül masszív, de mégis esztétikus játék. Főleg óvodáknak és nagyobb rendezvényekre ajánljuk, mert stabilitása és teherbírása nagyon jó. Egyszerre akár 13 gyermek játékát tudja biztosítani.

Pálmafás játszóház
A pálmafás játszóház igen kedvelt a gyermekek körében. Az oldalán lévő hálós rendszer lehetővé teszi, hogy a szülők is figyeljék a csemeték önfeledt ugrándozását. A játékban található oszlopok és tűzkarikák egy igazi dühöngőt biztosítanak.

Csúszda + Játszóház
A Kis Csúszda és a Pálmafás Játszóház játékaink egyben felállított változata. A maga 17 méteres hosszával egy egész kis birodalmat tudunk a gyerekek tombolásának átadni. A két játék együtt abszolut biztonságos, a kiesés lehetetlen.

Óriáscsúszda
Ezt a csúszdát nagyobb gyerekeknek ajánljuk. Egy fergetegesen hosszú kötéllétrán lehet feljutni a tetejére. A hatalmas csúszófelület pedig felejthetetlen élményt nyújt. A hatalmas állatfigurákkal a rendkívül kedvelt játékok közé tartozik.

Spongya Csúszda
Ez egy olyan játék amit a gyerekek messziről kiszúrnak, hiszen kedvenc mesehősük mosolyogva várja őket, és minden korosztályt örömmel tölt el a játék kipróbálása, használata.

Kis Játszóház
Ez a mesefigurás légvár igen kedvelt játékaink közé tartozik. A játék nagyon praktikus, biztonságos a kötélhálós oldalfalakkal. Minden gyermek megtalálja benne az örömét akár ugrálásról, akár csúszdázásról legyen szó.

Kis Csúszdás Ugráló
Kisebb korosztálynak ajánlott játék. A népszerű mesehősöknél bejutva különböző játék lehetőségeket találnak a gyerekek. Ha felmásznak a kötéllétrán akkor még csúszdázásra is van lehetőség.

Dzsungel Játszóház
Ebben a játékban főként a kisebb korosztály tud jókat játszani, mert birtokba véve a gyerekek úgy érzik mintha egy megelevenedett mesevilágba csöppentek volna.

Spongya Bob Játszóház
A népszerű mesehősök birodalma, amelyet most a kicsikkel is megosztanak!

Happy Dragon
Ez a játék egy egész játszóteret bocsát a kicsik és nagyok rendelkezésére. Rengeteg csúszdával, alagúttal, mászófallal rendelkezik. Ezen kívül rengeteg pici állattal van színesítve. Kül- és beltéren egyaránt felállítható.

Élő Csocsó
A játék az asztali foci mása élő játékosokkal!

Kisvonat
Hat évnél fiatalabb gyerekek számára kialakított játék. A gyerekek nyugodtabb körülmények között, biztonságban tudnak mozogni, miközben szüleik figyelhetik minden lépésüket, hiszen a számukra is lehetséges a belépés.

Akkumulátoros járgányok
Igazi kedvencekké váltak, mert ezek a szuperbiztonságos kis járművek kellően gyorsan tudnak menni, nem a szokásos töty-töty sebességgel. Saját pályán közlekednek, így teljesen biztonságosak.

Euro Jumping
Az Euro Jumping vagy más nevén Gumiköteles Ugráló nagyon közkedvelt játék a gyerekek körében. Szabad és zárt téren is jól használható. A gravitáció furcsa törvényeivel ismerkedhetnek kicsik és nagyok egyaránt. A lehetőségek végtelenek, hiszen bukfencezni, előre vagy hátra szaltózni, fenékre ülni vagy csak egyszerűen egyre magasabbra ugrálni is lehet. Állóképességet, ügyességet, koordinációt fejlesztő játék, amely erősíti a fejlődő gyermekek izomzatát. Mozgásra ösztönöz és remekül kifárasztja csemeténket.

Vízi Golyó
Töretlen népszerűségét a fizika törvényének kicselezésével vívta ki. A gyerekek felszabadult nevetése bármit túlharsog, amikor a vízen „járva” egymásnak ütődnek az óriási levegővel töltött golyók.

Sumo
A játék tartalmaz sumo ruhát,védő sapkát. Ami még fontos, épitőelemekkel van kibővítve így igen kedvelt játék.

Trambulin
Gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják 3-éves kortól a 99-évesig. 500kg teherbírással rendelkezik, így egyszerre több fő szórakozását tudja biztosítani. A védőháló teljes biztonságot nyújt a használóinak.

Ping Pong
A játék amit senkinek nem kell bemutatni.

Sencor 4001 Mini Hifi
Vezeték nélküli hangszóró 400W teljesítménnyel.

Kérdése van? Rendelést szeretne feladni?

Keressen minket bátran!

Kátai Endre
ügyvezető tulajdonos

+36703878094

Kátainé Sinka Tünde

+36703345759