Könnyed, légies, játékos

Játékaink

A játékok kiszállítását, telepítését országosan vállaljuk.
+36703878094

Mancs Őrjárat Játszóház
Ez egy olyan játék amit a gyerekek messziről kiszúrnak, hiszen kedvenc mesehőseik mosolyogva várják őket egy felejthetetlen kalandra. Korosztálytól függetlenül mindenkit örömmel tölt el a játék kipróbálása, használata.

SpongyaBob Játszóház
A népszerű mesehősök birodalma, amelyet most a kicsikkel is megosztanak!

Minyon Játszóház
Közkedvelt játékok közé tartozik, köszönhető mindez a várban található számtalan játéklehetőségnek. A gyerekek megismerkedhetnek Dave-el és Stuart-al, amelyekbe be tudnak mászni vagy a nyitogató szájon át bejutni a vár belsejébe. Ezen kívül több csúszda, ugrálási lehetőség is adott a felhőtlen szórakozáshoz.

Csúszda + Játszóház
A Kis Csúszda és a Pálmafás Játszóház játékaink egyben felállított változata. A maga 17 méteres hosszával egy egész kis birodalmat tudunk a gyerekek tombolásának átadni. A két játék együtt abszolut biztonságos, a kiesés lehetetlen.

Verdás Csúszda
A csúszdák és az autók nagy rajongóinak ez a játékunk az egyik legjobb választás. Egyszerre többen is tudnak biztonságosan csúszdázni,versenyezni,hogy ki a leggyorsabb és ki tud a villám sportautó nyomába érni. A csúszda előtti tér kialakításának és nagyságának köszönhetően a gyermekek önfeledten,védve játszhatnak.

Óriáscsúszda
Ezt a csúszdát nagyobb gyerekeknek ajánljuk. Egy fergetegesen hosszú kötéllétrán lehet feljutni a tetejére. A hatalmas csúszófelület pedig felejthetetlen élményt nyújt. A hatalmas állatfigurákkal a rendkívül kedvelt játékok közé tartozik.

Kis Csúszda
Ez a csúszda egy rendkívül masszív, de mégis esztétikus játék. Főleg óvodáknak és nagyobb rendezvényekre ajánljuk, mert stabilitása és teherbírása nagyon jó. Egyszerre akár 13 gyermek játékát tudja biztosítani.

Pálmafás játszóház
A pálmafás játszóház igen kedvelt a gyermekek körében. Az oldalán lévő hálós rendszer lehetővé teszi, hogy a szülők is figyeljék a csemeték önfeledt ugrándozását. A játékban található oszlopok és tűzkarikák egy igazi dühöngőt biztosítanak.

Kis Játszóház
Ez a mesefigurás légvár igen kedvelt játékaink közé tartozik. A játék nagyon praktikus, biztonságos a kötélhálós oldalfalakkal. Minden gyermek megtalálja benne az örömét akár ugrálásról, akár csúszdázásról legyen szó.

Bohócos Játszóház
Mi a legkissebbekre is gondolunk. Ez a kisebb méretű játékunk ideális választás a legfiatalabb korosztály számára. Vidám színeivel, kis alagútjával és csúszdájával tökéletes játszóteret biztosít a kicsiknek, hiszen gondtalanul tudnak benne játszani, mivel minden az ő méretükhöz mérten lett kialakítva.

Kis Csúszdás Ugráló
Kisebb korosztálynak ajánlott játék. A népszerű mesehősöknél bejutva különböző játék lehetőségeket találnak a gyerekek. Ha felmásznak a kötéllétrán akkor még csúszdázásra is van lehetőség.

Dzsungel Játszóház
Ebben a játékban főként a kisebb korosztály tud jókat játszani, mert birtokba véve a gyerekek úgy érzik mintha egy megelevenedett mesevilágba csöppentek volna.

Kisvonat
Hat évnél fiatalabb gyerekek számára kialakított játék. A gyerekek nyugodtabb körülmények között, biztonságban tudnak mozogni, miközben szüleik figyelhetik minden lépésüket, hiszen a számukra is lehetséges a belépés.

Söprögető
Erre a játékra a móka és kacagás jellemző. Ha megnőttél 100 centire, akkor irány a játék. Egyszerre akár 8-an is játszhattok. A körbe-körbe forgó alsó kar felett kell átugrani és a gyorsan közeledő felső kar alatt lehajolni. A legügyesebb marad a végére, igazi kihívás mindenkinek.

Élőteke
Ügyességi és csapatjáték, iskolai sorversenyekre és csapatépítő tréningekre kiváló.
A játék menete: egy óriási felfüggesztett golyóval kell az ellenfeleket lelökni.
Az nyer, aki fent marad a puffon.

Tap Light
Játék Fénysebességgel! Egy valóban XXI. századi játék, amely interaktivitásával leköti a gyerekeket, miközben fejleszti a képességeiket is. A játék főszereplői a TAP-ok, amelyek különböző fényűek lehetnek. A Zöld csapat versenyzik a Piros csapattal, a cél, hogy a TAP-ot minél többször megérintsük. Ezzel a játékunkkal gyerekek és örök gyerekek (felnőttek) is játszhatnak.

Élő Csocsó
A játék az asztali foci mása élő játékosokkal!

Football Darts
A foci és darts egyedülálló ötvözete gyorsaknak, precízeknek, jelenkori és örök gyerekeknek!

Légfoci – Air Hockey
Ügyességi és csapatjáték, iskolai sorversenyekre, csapatépítő tréningekre, falunapokra, céges rendezvényekre kiváló.

Euro Jumping
Az Euro Jumping vagy más nevén Gumiköteles Ugráló nagyon közkedvelt játék a gyerekek körében. Szabad és zárt téren is jól használható. A gravitáció furcsa törvényeivel ismerkedhetnek kicsik és nagyok egyaránt. A lehetőségek végtelenek, hiszen bukfencezni, előre vagy hátra szaltózni, fenékre ülni vagy csak egyszerűen egyre magasabbra ugrálni is lehet. Állóképességet, ügyességet, koordinációt fejlesztő játék, amely erősíti a fejlődő gyermekek izomzatát. Mozgásra ösztönöz és remekül kifárasztja csemeténket.

Akkumulátoros járgányok
Igazi kedvencekké váltak, mert ezek a szuperbiztonságos kis járművek kellően gyorsan tudnak menni, nem a szokásos töty-töty sebességgel. Saját pályán közlekednek, így teljesen biztonságosak.

ÚJDONSÁG – Cukorágyú
Varázsoljon csoki és cukoresőt a gyerekek legnagyobb örömére!

Garlando Csocsó Asztal
Hagyományos, 4 személyes csocsó asztal. Remek szórakozás kisebb társaságok számára is! Ajánlott korosztály: 6-99 éves korig.

Sumo
A játék tartalmaz sumo ruhát,védő sapkát.

Trambulin
Gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják 3-éves kortól a 99-évesig. 500kg teherbírással rendelkezik, így egyszerre több fő szórakozását tudja biztosítani. A védőháló teljes biztonságot nyújt a használóinak.

Pálcikás lufik
A szivárvány minden színében pompázó, figurás látványosságok kis és nagy méretben!

Ping Pong
A játék amit senkinek nem kell bemutatni.

Hangosítás
Vezeték nélküli hangszóró 400W teljesítménnyel.

Kérdése van? Rendelést szeretne feladni?

Keressen minket bátran!

Kátai Endre
ügyvezető tulajdonos

+36703878094
kataiendre@gmail.com